Tam Metin / Full Text
Kapak / Cover
İçindekiler / Contents
DENEYİME DAYALI TEMALI BİR KONAKLAMA İŞLETMESİ: BOTEL
Experience Based Themed Accommodation Facility: Botel
BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
A Research About Determination The Dimensions Of Customized Dining Experience
TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI
Consumer Ethnocentrism Scale: A Study Of Reliability And Validity
TÜRK MUTFAĞININ OTEL İŞLETMELERİNİN ÖRGÜTSEL YAPISINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ
Place and importance of Turkish Cuisine in the Organizational Structure of Hotel Establishments