Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(ISSN: 2602-4144)

Vol:1 Issue:1, 2017

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text 
    Kapak / Cover
    İçindekiler / Contents 

  • DENEYİME DAYALI TEMALI BİR KONAKLAMA İŞLETMESİ: BOTEL

    Experience Based Themed Accommodation Facility: Botel

    Buse ÇETİ , Lütfi ATAY
  • BİREYSELLEŞTİRİLMİŞ YEMEK YEME DENEYİMİ BOYUTLARININ BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

    A Research About Determination The Dimensions Of Customized Dining Experience

    Ayşe SÜNNETÇİOĞLU , Murat DOĞDUBAY
  • BOTANİK BAHÇELERİ VE TURİZM

    Botanical Gardens and Tourism

    Ümit ÇARBUĞA , Yeliz PEKERŞEN
  • TÜKETİCİ ETNOSENTRİZMİ ÖLÇEĞİ: GEÇERLİLİK VE GÜVENİLİRLİK ÇALIŞMASI

    Consumer Ethnocentrism Scale: A Study Of Reliability And Validity

    Serkan TÜRKMEN , Ahmet KÖROĞLU
  • TÜRK MUTFAĞININ OTEL İŞLETMELERİNİN ÖRGÜTSEL YAPISINDAKİ YERİ VE ÖNEMİ

    Place and importance of Turkish Cuisine in the Organizational Structure of Hotel Establishments

    Oğuz TAŞPINAR