English English

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi

Gastroia: Gastronomi ve Seyahat Araştırmaları Dergisi
(e-ISSN: 2602-4144)

Cilt 3 Sayı 1, 2019

Makaleler
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/download/issue-file/18523
    Kapak / Cover tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/download/issue-file/18603
    İçindekiler / Contents tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/download/issue-file/18535

  • Atina’da Ne Oldu? ‘Priamos Hazineleri’ ve Osmanlı Devleti’nin Tutumu

    Prof.Dr. Rüstem Aslan
  • Dokuz Katmanlı Troya Mutfağı

    Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sünnetçioğlu , Öğretim Görevlisi Ayşe Sünnetçioğlu , Prof.Dr. Ferah Özkök , Arş.Gör. Ümit Çarbuğa
  • Sustainable Cultural Heritage Management: Example of Troy Archaeological Site

    Dr. Öğr. Üyesi Melike Erdoğan , Dr. Öğr. Üyesi Şermin Atak Çobanoğlu
  • Troya (Truva) Millî Parkında Osmanlı Arkeolojisi

    Prof.Dr. Ali Osman Uysal
  • Antik Çağın Turizm Merkezi Olarak Troia

    Doç.Dr. Reyhan Korpe
  • Troya Ören Yeri'nin Destinasyon Kişiliği

    Arş.Gör. Oğuzhan Dülgaroğlu , Doç.Dr. Lütfi Atay
  • Truva’nın Ortaçağa Entelektüel Mirası: Bizans Kültür Hayatının Yapıtaşı Olarak Homeros

    Arş.Gör. Hıdır Nezih Bamyacı
  • Karma Gerçeklikli Görsel Müze Olarak Troya Müzesinin Karma Görsellik Yöntemi ile İncelenmesi

    Dr. Öğr. Üyesi Oğuz Diker