Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
3. Can plate waste be an indicator of customer attitude and behaviour in restaurants?
4. Yöresel Gıda Ürünlerinin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi: Gaziantep Örneği
5. Gıda Ambalajının Tüketici Satın Alma Kararı Üzerine Etkisi: Malatya İli Örneği, Türkiye
6. YEREL HALKIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE BAKIŞ AÇILARI: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ
7. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAĞLAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ
8. TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇOCUK DOSTU YİYECEK ÜRETİMİ: RESORT OTELLERDE KALİTATİF BİR ARAŞTIRMA
9. Uluslararası Otel İşletmeciliği Kapsamında Türkiye’ye Genel Bir Bakış: Wyndham ve Accor Otel Zinciri Örnekleri
10. Düzeltme: Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma