Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.8 issue 1

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. REFLECTIONS OF FUSION ON THE KITCHEN AND FOOD AND BEVERAGE SECTOR

    Esra Şirin , Kansu Gençer
  • 2. Geleneksel Mumbar Üretimi ve Bazı Kalite Özellikleri

    Nuran Erdem , Suleyman Gökmen
  • 3. Can plate waste be an indicator of customer attitude and behaviour in restaurants?

    Sinecan Cerrah , Vedat Yiğitoğlu
  • 4. Yöresel Gıda Ürünlerinin Yiyecek İçecek İşletmelerinde Kullanımının Sürdürülebilir Gıda Kapsamında Değerlendirilmesi: Gaziantep Örneği

    Vakıf Akkuş , Gülşen Bayat
  • 5. Gıda Ambalajının Tüketici Satın Alma Kararı Üzerine Etkisi: Malatya İli Örneği, Türkiye

    Tuğba Güngör Ertuğral
  • 6. YEREL HALKIN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE BAKIŞ AÇILARI: SİVAS İLİ ÖRNEĞİ

    Bayram Altıntaş , Gül Yılmaz
  • 7. İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAĞLAMINDA COĞRAFİ İŞARETLİ GIDALARIN SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ

    Büşra Nur Atak , Turgay Bucak
  • 8. TURİZM İŞLETMELERİNDE ÇOCUK DOSTU YİYECEK ÜRETİMİ: RESORT OTELLERDE KALİTATİF BİR ARAŞTIRMA

    Nuray Türker , Naim Varlı
  • 9. Uluslararası Otel İşletmeciliği Kapsamında Türkiye’ye Genel Bir Bakış: Wyndham ve Accor Otel Zinciri Örnekleri

    Seznur Avan , Hasan Can Korkmaz , Oguzhan Dulgaroglu
  • 10. Düzeltme: Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma

    Gözde Kumaş , Bilsen Bilgili