Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.7 issue 3

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. Turizm Paydaşlarının Engelli Bireylerin Toplumsal Sorunlarına Yönelik Bakış Açıları: Çanakkale İli Örneği

    Fatma Selin Onay , Murat Aksu
  • 2. Sapanca İlçesindeki Beş Yıldızlı Otellerin Müşteri Yorumları ile İlgili Genel Bir Analiz ve “Temizlik” Algısının Değerlendirilmesi

    Zeynep Genç
  • 3. Lisans Düzeyindeki Turizm Eğitimi Kurumlarının Ders Programlarında Hijyen Dersi

    Eren Varış , Hatice Güçlü Nergiz
  • 4. Turizm İşletmelerinin Hizmet Kalitesi Algısında Temizlik ve Hijyenin Öneminin İrdelenmesi Üzerine Bir Araştırma

    Gözde Kumaş , Bilsen Bilgili
  • 5. Turistik Doğu Ekspresi Turları Kapsamında Kars Âşıklık Geleneği Unsurlarının Kültür Endüstrisi Bağlamında Değerlendirilmesi

    Deniz Güçlü , Fatih Kıran
  • 6. Bilimde Hijyen

    Fidel Toker , Hatice Güçlü Nergiz
  • 7. Temizliğin Sosyal Tarihi Üzerine

    Meryem Akoğlan Kozak