Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.7 issue 2

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. 1920-1970 YILLARINDAKİ CAZ VE BLUES ŞARKILARINDAKİ YİYECEK VE İÇECEKLERİN GÜNEYLİ

    SOUL FOOD MUTFAĞI BAZINDA İNCELENMESİ

    Rabia Yıldırım , Melek Yaman
  • 2. THE FORGOTTEN TASTE OF ERZINCAN: ZARAFAT

    Seyhan Özdokur
  • 3. YÖRESEL YEMEKLERDE NEOFOBİ ETKİSİ

    Mahmut Topçu , Özlem Özer Altundağ
  • 4. ÇEVRE BİLİNCİNİN YEŞİL MUTFAK TERCİH NİYETİNE ETKİSİ

    Yasin Emre Oğuz , Yılmaz Sever
  • 5. TURİZM FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİNİN KARAR VERME TARZLARI: BÖLÜMLER ARASINDA BİR KARŞILAŞTIRMA

    Alaattin Başoda , Gökhan Yılmaz , Mehmet Sedat İpar
  • 6. UNETHICAL BEHAVIORS FACED BY TOURIST GUIDES

    Ezgi Türkmen
  • 7. BÖLGE TANITIMINA COĞRAFİ İŞARETLİ YEMEKLERİN KATKISI: EGE BÖLGESİNE AİT KÖFTELER

    Seren Kavas , Turgay Bucak
  • 8. SÖĞÜT’ÜN GASTRONOMİK KİMLİĞİNİN İNCELENMESİ

    Duran Cankül
  • 9. TÜRKİYE’NİN ARI TURİZMİNDE REKABET EDEBİLİRLİĞİ

    Büşra Uzun , Emine Yılmaz , Hüseyin Çeken
  • 10. BALIKESİR’İN GASTRONOMİK MARKA KİMLİĞİNE YENİ BİR UNSURUN KAZANDIRILMASI; TÜM YÖNLERİYLE “BALIKESİR KAHVALTISI” KONSEPTİ

    Candan Şahin , Murat Doğdubay
  • 11. ÜRÜN YAŞAM DÖNGÜSÜ TEORİSİ: NOSTALJİK YİYECEKLERİN LEZZET HAFIZASINDAKİ YERİ

    Alperen Kök
  • 12. YÖRESEL CITTASLOW ŞEHİR LEZZETLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMİ: KUZEY KIBRIS ÖRNEĞİ

    Mehmet Çavuşoğlu
  • 13. STRATEJİK YÖNETİM YAKLAŞIMININ MENÜ PLANLAMADA UYGULANABİLİRLİĞİ: BİR MODEL ÖNERİSİ

    Selin İlsay
  • 14. THE EFFECT OF STAFF BEHAVIORS IN FOOD AND BEVERAGE ESTABLISHMENTS ON CUSTOMER'S EATING AND DRINKING EXPERIENCE

    İrfan Yurt , Yunus Emre Sağır
  • 15. AN INVESTIGATION OF THE KEY DETERMINANTS OF INTENTION TO USE PAYMENT WITH CRYPTOCURRENCY: THE CASE OF RESTAURANT BUSINESSES

    Duran Cankül , Kevser Çınar , Mustafa Çağatay Kızıltaş , Işıl Cankül
  • 16. BARIN ARKASINDA BİR SANAT: MİKSOLOJİ VE MİKSOLOGLARIN ROLÜ

    Alperen Kök