Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.7 issue 1

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. Yeşil Etkinlikleri Motive Edici ve Engelleyici Faktörlerin Belirlenmesi – Türkiye Örneği

    Ozen Kırant Yozcu
  • 2. Serbest Zaman Doyumunun Davranışsal Niyet Üzerindeki Etkisi: Doğu Karadeniz Bölümü Örneği

    Barış Hacınebioğlu , Fazıl Kaya
  • 3. Koronavirüs (COVID-19) Salgınının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkisinin Belirlenmesi: Antalya İli Örneği

    İrem Çafa , Ayse Büşra Madenci , Ümit Sormaz
  • 4. Investigation of The Impact of Extended Marketing Mix and Subjective Norms on Visitors’ Revisit Intention: A Case of Beach Tourism Destinations

    Md. Mahide Hasan , Mahabuba Khanm Mim , Afzal Hossaın , Md Yusuf Hossein Khan
  • 5. Sosyo-kültürel Özelliklerin Deniz Ürünleri Tüketimine Etkisinin Ölçülmesi: Gaziantep Örneği

    Ali Özerol , Oya Özkanlı
  • 6. Coğrafi İşaretlerde Erzurum’un Güncel Durumu

    Erkan Denk
  • 7. Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi

    Hilal Öz , Ümit Sormaz , Hatice Ferhan Nizamlıoğlu , Gürkan Akdağ
  • 8. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Temel Mutfak Yeterliliklerinin Belirlenmesi: İstanbul İli Örneği

    Eda Yorgancı , Başak Sungur
  • 9. Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği

    Nalan Işık , Metin Sürme , Melike Tiken , Kübra Nur Sevim
  • 10. Kayseri Bünyan ve Akkışla Gilaburusu Örneğinde Coğrafi İşaret Tescili ve Gastronomi Turizmi

    Dilek Gökçen Sabur , Saniye Gül Güneş
  • 11. Akademisyen Gözüyle Turist Sağlığı ve Turist Güvenliği

    Selin Yılmaz Balkaner , Yusuf Aymankuy
  • 12. Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği

    Ahmet Karagöz , Mustafa Sandıkcı
  • 13. Sürdürülebilir Turizm Çalışmalarında Sorumlu Turizm

    Mehmet Oğuzhan İlban , Serkan Gümrükçü , Nur Yıldız
  • 14. Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları

    Ecem Akay , İlkay Yılmaz