Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
1. Yeşil Etkinlikleri Motive Edici ve Engelleyici Faktörlerin Belirlenmesi – Türkiye Örneği
2. Serbest Zaman Doyumunun Davranışsal Niyet Üzerindeki Etkisi: Doğu Karadeniz Bölümü Örneği
3. Koronavirüs (COVID-19) Salgınının Yiyecek İçecek İşletmelerine Etkisinin Belirlenmesi: Antalya İli Örneği
4. Investigation of The Impact of Extended Marketing Mix and Subjective Norms on Visitors’ Revisit Intention: A Case of Beach Tourism Destinations
5. Sosyo-kültürel Özelliklerin Deniz Ürünleri Tüketimine Etkisinin Ölçülmesi: Gaziantep Örneği
7. Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
8. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanında Aşçılık Eğitimi Alan Öğrencilerin Temel Mutfak Yeterliliklerinin Belirlenmesi: İstanbul İli Örneği
9. Moleküler Gastronomi ve Füzyon Mutfak Ürünleri Tüketimi ile Yenilikçilik Davranışı Eğilimlerinin Analizi: Gastronomi Bölümü Öğrencileri Örneği
10. Kayseri Bünyan ve Akkışla Gilaburusu Örneğinde Coğrafi İşaret Tescili ve Gastronomi Turizmi
11. Akademisyen Gözüyle Turist Sağlığı ve Turist Güvenliği
12. Yiyecek İçecek Bölümü Çalışanlarının Tükenmişlik Düzeylerinin Performansa Etkisi: Afyonkarahisar Termal Oteller Örneği
13. Sürdürülebilir Turizm Çalışmalarında Sorumlu Turizm
14. Zincir Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sürdürülebilirlik Uygulamaları