Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
1. INNOVATION AND SERVICE DESIGN IN BRAND RESORT HOTELS
2. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ
3. TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ
4. TÜRKİYE'DE AİLE VE ÇOCUK ODAKLI EKOTURİZM KAMPLARININ VE SOSYAL ETKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
5. Yerel Halkın Kırsal Turizm Algısına Dönük Bir Ölçek Uyarlama Çalışması
6. Korunma Motivasyonu Kuramı Kapsamında Sırtçantalıların Gıda Güvenliği Davranışları