Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.6 issue 3 (Special Issue: ICTEBS)

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. INNOVATION AND SERVICE DESIGN IN BRAND RESORT HOTELS

    İbrahim Çetin , Günseli Güçlütürk Baran , Sedat Yüksel
  • 2. YİYECEK VE İÇECEK İŞLETMELERİ HİZMET KALİTESİNİN DINESERV MODELİYLE ÖLÇÜLMESİ: YUVACIK ÖRNEĞİ

    Tülay Polat Üzümcü , Ömür Alyakut
  • 3. TESCİLLİ COĞRAFİ İŞARETLİ GIDA ÜRÜNLERİ: TÜRK TATLILARI ÖRNEĞİ

    Berkay Ercelep , Nihan Akdemir
  • 4. TÜRKİYE'DE AİLE VE ÇOCUK ODAKLI EKOTURİZM KAMPLARININ VE SOSYAL ETKİLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

    Esra Kaya , Pınar Gültekin
  • 5. Yerel Halkın Kırsal Turizm Algısına Dönük Bir Ölçek Uyarlama Çalışması

    Özgür Burçak Gürsoy , Baki Aksu , H. Suavi Ahıpaşaoğlu , Haydar Asan , İlkay Akbaş
  • 6. Korunma Motivasyonu Kuramı Kapsamında Sırtçantalıların Gıda Güvenliği Davranışları

    Öznur Cumhur , Serhat Bingöl