Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
1. Ekolojik Ayak İzi ve Turizm Büyümesi Panel Nedensellik İlişkisi
2. EVALUATION OF POSTGRADUATE THESES ON SERVICE QUALITY AND SERVICE QUALITY MEASUREMENT MODELS IN TOURISM
3. Üniversite Öğrencilerinin Sokak Yemeklerine Yönelik Tercihlerinin ve Hijyen Algılarının Belirlenmesi
4. ÜÇÜNCÜ NESİL KAHVE DEMLEME YÖNTEMLERİNDE DUYULARIN ROLÜ
5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma
8. GİRESUN’A AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GÖRELE DONDURMASININ TÜKETİCİLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
9. YEREL YEMEK TÜKETİM MOTİVASYONLARININ TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR’DAKİ RESTORAN İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
10. Environmental Costs And Reporting in Accommodation Enterprises
12. Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi
13. MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMİ KULLANILARAK YAPILAN YEMEK FOTOĞRAFLARININ GÖSTERGEBİLİM (SEMİYOTİK) TEKNİĞİ İLE İNCELENMESİ
14. ALGILANAN DESTİNASYON REKABETÇİLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ
15. Uzakdoğu mutfağı konseptli restoranları tercih eden tüketicilerin neofili düzeylerinin tekrar ziyaret niyetine etkisi
16. Osmanlı Saray Mutfağı Teşkilatı ve Escoffier Mutfak Hiyerarşisi Üzerine Bir Araştırma
17. ESKİŞEHİR’İN MEDİKAL TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA
18. Tüketicilerin Konfor Gıda Tercihleri Üzerine Bir Araştırma