Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.6 issue 2

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. Ekolojik Ayak İzi ve Turizm Büyümesi Panel Nedensellik İlişkisi

    Mehmet Oğuzhan İlban , Mehmet Tahsin Liceli
  • 2. EVALUATION OF POSTGRADUATE THESES ON SERVICE QUALITY AND SERVICE QUALITY MEASUREMENT MODELS IN TOURISM

    Özge Güdü Demirbulat , Gencay Saatcı
  • 3. Üniversite Öğrencilerinin Sokak Yemeklerine Yönelik Tercihlerinin ve Hijyen Algılarının Belirlenmesi

    Hülya Yeşilyurt
  • 4. ÜÇÜNCÜ NESİL KAHVE DEMLEME YÖNTEMLERİNDE DUYULARIN ROLÜ

    Üzeyir Kement , Berkan Başar , Çağkan Güner
  • 5. Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Oluşturulan Otantik Atmosferin Müşteri Memnuniyeti Üzerindeki Etkileri: Yerel Bir İşletme Üzerinde Araştırma

    Mücella Çınar Ödemiş , Murat Aksu
  • 6. Mardin Mutfak Kültüründe Tarçın

    Gülçin Özbay , Merve Uçkan Çakır
  • 7. Trabzon Su Değirmenlerinin Gastronomi Turizmi Bakımından Değerlendirilmesi

    Mehmet Akif Şen
  • 8. GİRESUN’A AİT COĞRAFİ İŞARETLİ GÖRELE DONDURMASININ TÜKETİCİLER TARAFINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

    Emel Ekinci , İlkay Gök
  • 9. YEREL YEMEK TÜKETİM MOTİVASYONLARININ TEKRAR ZİYARET NİYETİNE ETKİSİ: AFYONKARAHİSAR’DAKİ RESTORAN İŞLETMELERİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

    Hürcan Sevinç , Asuman Pekyaman
  • 10. Environmental Costs And Reporting in Accommodation Enterprises

    Ayse Kurtlu , Ercüment Okutmuş
  • 11. ÖZBEKİSTAN’DA YÖRESEL BİR LEZZET: TAŞKENT DÜĞÜN PİLAVI

    İrfan Yurt
  • 12. Covid-19 Salgınının Turizm Talebi Üzerine Etkilerinin “Undertourism” Kavramı Kapsamında Değerlendirilmesi

    Kadir Erdem Bol , İsmail Kizilirmak , Yurdanur Yumuk
  • 13. MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMİ KULLANILARAK YAPILAN YEMEK FOTOĞRAFLARININ GÖSTERGEBİLİM (SEMİYOTİK) TEKNİĞİ İLE İNCELENMESİ

    Nurdan Özmen
  • 14. ALGILANAN DESTİNASYON REKABETÇİLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA: ÇANAKKALE ÖRNEĞİ

    Sedanur Cevahir , Erdem Temeloğlu
  • 15. Uzakdoğu mutfağı konseptli restoranları tercih eden tüketicilerin neofili düzeylerinin tekrar ziyaret niyetine etkisi

    Duran Cankül , Aleyna Kol
  • 16. Osmanlı Saray Mutfağı Teşkilatı ve Escoffier Mutfak Hiyerarşisi Üzerine Bir Araştırma

    Çağla Özer , Eser Atay
  • 17. ESKİŞEHİR’İN MEDİKAL TURİZM POTANSİYELİ ÜZERİNE NİTEL BİR ARAŞTIRMA

    Derya Güner , Saadet Pınar Temizkan
  • 18. Tüketicilerin Konfor Gıda Tercihleri Üzerine Bir Araştırma

    Ferah Özkök , Serdar Sünnetçioğlu