Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
1. THE MODERATING ROLE OF WORK STRESS IN THE EFFECT OF AUTOCRATIC LEADERSHIP ON CYBERLOAFING BEHAVIOR: A STUDY IN HOTEL BUSINESSES
2. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ETKİLEYEN ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ: RESTORAN İŞLETMESİ ÖRNEĞİ
3. KORONAVİRÜS (COVİD-19) SALGINININ ÇANAKKALE’DEKİ REKREASYON ETKİNLİKLERİ VE TURİZM SEKTÖRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ: BASINDA ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE BİR SÖYLEM ANALİZİ
4. VEGAN DİYETİ KAPSAMINDA GELİŞTİRİLEN KURABİYE VE TÜKETİCİ ALGISI
5. TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE YÖNELİK ALGILARI
6. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ
7. TÜRKİYE’DEKİ RAMAZAN RİTÜELLERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ
8. COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ
9. MİKOTURİZM VE TOPLUM TEMELLİ TURİZM İLİŞKİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME
11. YENİ YİYECEK FOBİSİ VE GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞMESİNE ETKİSİ: KALİTATİF BİR ÇALIŞMA
12. COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA