Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.6 issue 1

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. THE MODERATING ROLE OF WORK STRESS IN THE EFFECT OF AUTOCRATIC LEADERSHIP ON CYBERLOAFING BEHAVIOR: A STUDY IN HOTEL BUSINESSES

    Işıl Usta Kara , Bilge Çavuşgil Köse
  • 2. MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNİ ETKİLEYEN ÖZELLİKLERİN BELİRLENMESİ: RESTORAN İŞLETMESİ ÖRNEĞİ

    Tuba Türkmendağ , Zafer Türkmendağ
  • 3. KORONAVİRÜS (COVİD-19) SALGINININ ÇANAKKALE’DEKİ REKREASYON ETKİNLİKLERİ VE TURİZM SEKTÖRÜ ÜZERİNE ETKİLERİ: BASINDA ÇIKAN HABERLER ÜZERİNE BİR SÖYLEM ANALİZİ

    Oğuzhan Dülgaroğlu
  • 4. VEGAN DİYETİ KAPSAMINDA GELİŞTİRİLEN KURABİYE VE TÜKETİCİ ALGISI

    Fügen Özkaya , Demet Güner , Tansu Akbıyuk , Nurşah Siner
  • 5. TURİZM EĞİTİMİ ALAN ÖĞRENCİLERİN COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERE YÖNELİK ALGILARI

    Elif Demir , Gamze Eryılmaz , Cemil Süslü
  • 6. GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA SOKAK LEZZETLERİNİN İNCELENMESİ: ESKİŞEHİR ÖRNEĞİ

    Aykut Şimşek , Seher Çelik Yeşil
  • 7. TÜRKİYE’DEKİ RAMAZAN RİTÜELLERİNİN GASTRONOMİ AÇISINDAN DEĞERLENDİRİLMESİ

    Samet Can Curkan , Kaan Kasaroğlu , Nilgün Avcı
  • 8. COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜN DENEYİMİNİN MEMNUNİYET VE DAVRANIŞSAL NİYET ÜZERİNE ETKİSİ: ADANA LEZZET FESTİVALİ ÖRNEĞİ

    Özge Çaylak Dönmez , Tuba Pehlivan
  • 9. MİKOTURİZM VE TOPLUM TEMELLİ TURİZM İLİŞKİSİ ÜZERİNE BİR DEĞERLENDİRME

    İbrahim Misir , Talha Serdar Sezen , Bayram Şahin
  • 10. YÖRESEL BİR LEZZET: KONYA YAĞ SOMUNU

    Safa Kaya , Yılmaz Seçim
  • 11. YENİ YİYECEK FOBİSİ VE GASTRONOMİ TURİZMİNİN GELİŞMESİNE ETKİSİ: KALİTATİF BİR ÇALIŞMA

    Nuray Türker , Emre Akmanoğlu
  • 12. COĞRAFİ İŞARETLİ ORTAKLAR ÇÖP ŞİŞ KEBABININ ÜRETİM STANDARTLARINA UYGUNLUĞU ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA

    Aleyna Gün , Turgay Bucak