Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.5 issue 3

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. Impact of Electronic Word of Mouth Communication and Destination Image on Behavioural Intentions: The Case of Eskişehir Turkey

    Sila Karacaoğlu
  • 2. Restoran Çalışanların Covid-19 Korkusu ile Tükenmişlik Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi: Hatay Örneği

    Seyran Reyhandalı , Hasan Cinnioğlu
  • 3. Grissini Üretiminde Gıda Takviyesi Olarak Deniz Yosunu (Spirulina) Kullanılmasının Duyusal ve Fiziksel Değerlendirilmesi

    Aysun Gargacı Kınay , Hünkar Avni Duyar
  • 4. Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme

    Zafer Özbey , Hasan Köşker
  • 5. Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi

    Elif Esma Karaman , Melike Özkan , Melek Yaman
  • 6. The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey

    Öznur Cumhur
  • 7. Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği

    Duran Cankül , Mustafa Çağatay Kızıltaş