Tam Metin / Full Text tıklayınız...
Kapak / Cover tıklayınız...
İçindekiler / Contents tıklayınız...
1. Impact of Electronic Word of Mouth Communication and Destination Image on Behavioural Intentions: The Case of Eskişehir Turkey
2. Restoran Çalışanların Covid-19 Korkusu ile Tükenmişlik Düzeyleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi: Hatay Örneği
3. Grissini Üretiminde Gıda Takviyesi Olarak Deniz Yosunu (Spirulina) Kullanılmasının Duyusal ve Fiziksel Değerlendirilmesi
4. Türk Mutfak Kültüründe Çorba ve Coğrafi İşaretli Çorbalar Üzerine Bir Değerlendirme
5. Yöresel Tahil Ürün Olan Kavutun’un Besinsel Değerlendirilmesi
6. The Effect of Food Safety and Hygiene Education on The Knowledge Levels of Tourism Students in Turkey
7. Hedonik ve Faydacı Değerlerin Tüketici Tatmini ve Davranışsal Niyetlere Etkisi: Etnik Restoranlar Örneği