Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.5 issue 2

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. Evaluation of Gastronomy Tourism from Perspectives of Professional Tourist Guides

    Duran Cankül , Tarık Yalçınkaya
  • 2. Gastronomi Turizmi Kapsamında Yerel Yiyecek Tüketim Motivasyonlarının Yerli Turistlerin Tekrar Ziyaret Etme Niyetlerine Etkisinin Belirlenmesi: Van Kahvaltısı Örneği

    Ayşegül Daşdemir , Ayse Büşra Madenci
  • 3. Gastronomi 4.0 Üzerine Kavramsal Bir Araştırma

    Emrah Keskin , Nevres Sezen
  • 4. Tripadvsor.com da Yer Alan Restoranlara Yönelik Yabancı Yorumların İçerik Analizi ile Değerlendirmesi: Hatay İli Üzerine Bir Araştırma

    Sait Doğan
  • 5. Yöresel Yemeklerin Tanıtımı: Valilik ve Belediye Web Siteleri Üzerine Bir İçerik Analizi

    Nurettin Ayaz , Duygu Kırmızıkuşak , Ayşe Nur Uslu
  • 6. Slow Food Hareketinin Gastronomi Turizminin Sürdürülebilirliği İle İlişkisi: Foça Örneği

    Avşar Kurgun
  • 7. Tüketicilerin Deniz Ürünleri Tercihleri ile Restoran Menülerinin Karşılaştırılması: Bandırma Örneği

    Enes Gündoğdu , Lütfi Buyruk
  • 8. Pazarlama Karmasından Hareketle Coğrafi İşaretli Ürün Algısı: Mersin Örneği

    Ozan Güler , Metin Öztürk
  • 9. Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi

    Müesser Korkmaz
  • 10. Kültürel Etnosentrizm ve Gastronomi: Türk Tüketicilerin Entomofoji Tutumları Üzerine Kalitatif Bir Çalışma

    Nuray Türker
  • 11. Çiftlik Turizmi Uygulamalarının Permakültür Gönüllülerinin Motivasyonlarına Etkisi

    Şerife Cicik , Gürkan Akdağ
  • 12. Gastronomi Eğitim Mutfaklarının Temel Mutfak Uygulamaları Kapsamında Planlanması: Gerekçelendirme

    Saadet Pınar Temizkan , Yılmaz Sever