Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.5 issue 1

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. TÜRKİYE’DEKİ AŞÇILIK ÖRGÜTLENMESİNE YÖNELİK ULUSAL VE ULUSLARARASI DÜZEYDE DEĞERLENDİRME

    Evrim Karaca , Gülçin Özbay
  • 2. GASTRONOMİ DESTİNASYONU OLARAK BOLU İLE İLGİLİ TURİST BAKIŞ AÇILARI İLE DAVRANIŞSAL NİYETLERİNİN BELİRLENMESİ

    Gözde Özdemir , Yunus Çelebi
  • 3. TURİSTLERİN DEMOGRAFİK ÖZELLİKLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ ARZ KAYNAKLARINI DEĞERLENDİRMEDEKİ ROLÜ

    Merve Işkın
  • 4. COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLERİN SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ÖNEMİ: AKÇAKOCA-MELENGÜCCEĞİ TATLISI ÖRNEĞİ

    Arif Gungor , Alperen Kök
  • 5. THE METAPHORIC PERCEPTIONS OF FOOD AND BEVERAGE MANAGEMENT UNDERGRADUATE STUDENTS ABOUT THE CONCEPT OF BANQUET

    Kadir Baysal , Melahat Yıldırım Saçılık
  • 6. İRANLI TURİSTLERİN TÜRKİYE’Yİ TEKRAR ZİYARET ETME NİYETLERİ ÜZERİNE MEMNUNİYET VE DESTİNASYON HİZMET KALİTESİ ALGILARININ ETKİSİ

    Bekir Eşitti
  • 7. ERZURUM İLİNİN COĞRAFİ İŞARET (Cİ) ALMIŞ ÜRÜNLERİNİN GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

    Erkan Denk , Nilgün Sanalan Bilici
  • 8. ALGILANAN HİZMET KALİTESİNİN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ETKİSİ: CANOĞLU CAFE & RESTAURANT ÖRNEĞİ

    Nuruzat Abdraım Kyzy , Guzel Sadykova