Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(e-ISSN: 2602-4144)

vol.4 Issue 3

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • 1. KARADENİZ BÖLGESİNİN COĞRAFİ İŞARETLİ GASTRONOMİK ÜRÜNLERİ

    Yener Oğan , Savaş Büyükyılmaz
  • 2. SHELF LIFE OF THE LAKERDA AS A GASTRONOMIC PRODUCT: POTASSIUM SORBATE EFFECT

    Hünkar Avni Duyar , Aysun Gargacı Kınay
  • 3. YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNE İLİŞKİN YORUMLARIN İÇERİK ANALİZİ

    Muzaffer Çakmak , Mehmet Sarıışık
  • 4. RESTORANLARDA DİJİTAL DÖNÜŞÜM: TOUCH RESTORAN ÖRNEĞİ

    Eda Hazarhun , Ö. Devrim Yılmaz
  • 5. GÖKÇEADA’NIN DESTİNASYON ÇEKİCİLİK UNSURLARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK ALAN ARAŞTIRMASI

    Erdem Temeloğlu , Oğuz Diker , Murat Aksu