Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(ISSN: 2602-4144)

Vol. 4 Issue.2 , 2020

List Of Issues
  • Tam Metin / Full Text tıklayınız...
    Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • MENÜ ANALİZİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR İNCELEME

    Gaye KIZILCALIOĞLU
  • YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN ÖRGÜTSEL YAPISI VE HİYERARŞİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA: KONYA İLİ ÖRNEĞİ

    Ayse Büşra MADENCİ
  • KAMP DENEYİMİ YAŞAYAN BİREYLERİN GLAMPİNG’E İLİŞKİN ALGILARININ BELİRLENMESİ

    Emre Ozan AKSÖZ , Begüm ÖNEM , Birgül AYDIN
  • COĞRAFİ İŞARET TESCİLLİ SOĞUK BİR LEZZET: GÖRELE DONDURMASI

    Haluk CEBECİ , Mehmet ŞEN
  • INVESTIGATION OF PHYSICAL ENVIRONMENT AS A PART OF MICRO DIMENSION IN RESTAURANTS: A STUDY ON LOCAL CONSUMERS

    Neslihan SERÇEOĞLU , Mehmet ÇETİNKAYA
  • GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI DOKTORA ÖĞRENCİLERİNİN ÇİĞ BESLENME (RAW FOOD) ALGILARININ BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

    Elif Esma KARAMAN , Aykut Göktuğ SOYLU
  • POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME

    Ceyhun UÇUK , Lütfi BUYRUK
  • GOOGLE ANALİTİK VE TURİZM ENDÜSTRİSİNDE UYGULAMALARI

    Güntekin ŞİMŞEK
  • POTATOES WITH ITS HISTORY, USAGE IN TURKISH-FRENCH CUISINE AND OUTSTANDING

    Çağla ÖZER , Franck BRUWİER , Pelin OLGAY
  • KÜLTÜREL BİR MİRAS; TÖREN KEŞKEĞİ GELENEĞİ

    Görkem TEYİN
  • YENİ MUTFAK EĞİLİMLERİNDEN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDA MUTFAK PERSONELİNİN BİLGİ VE GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ, DALAMAN ÖRNEĞİ

    Ülker ÇOLAKOĞLU , Selma ATABEY