Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(ISSN: 2602-4144)

Vol.4 Issue 1, 2020

List Of Issues

  • Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • Tüketicilerin Yiyecekte Yenilik Korkusu Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma

    Serkan YİĞİT , Murat DOĞDUBAY
  • Otel İşletmelerinde Kullanılan Motivasyon Araçlarının İşgören Performansı Üzerindeki Etkisi: Edirne İli Örneği

    Gözde ÖZSOY , Murat AKSU
  • Troya Müzesi Elektronik Ziyaretçi Yorumlarının Hizmet Özellikleri, Memnuniyet ve Tavsiye Açısından İncelenmesi

    Halil KORKMAZ
  • Yiyecek İmajı, Memnuniyet ve Sadakat Üzerine Bir İnceleme: Alaçatı Ot Festivali Örneği

    Gaye KIZILCALIOĞLU , Dilek Hale AYBAR , Özlem ŞEN
  • Karaçay Türkleri ve Yemek Kültürleri

    Yılmaz SEÇİM , Metehan KAYA
  • Algılanan Restoran Temizliğinin Müşteri Tatminine Etkisi

    Aykut Göktuğ SOYLU , Hülya TAŞTAN
  • Van Gölü Kıyılarını Ziyaret Eden Kırsal Turistlerin Özellikleri

    Serhat BİNGÖL , Pembe Gül ÇAKIR
  • Toplu Yemek Tüketicilerinin Yemeğe Yönelik Genel Memnuniyet Düzeylerinin Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma

    Mehmet Akif ŞEN , Mehmet ŞİMŞEK
  • Otel ve Restoran Şeflerinin Menü Planlaması ve Analizi Konusuna Yaklaşımları: Konya Örneği

    Adile SARITAŞ , Ümit SORMAZ