Türkçe Türkçe

Çanakkale Onsekiz Mart University

Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
(ISSN: 2602-4144)

Vol.3 Issue 4, 2019

List Of Issues

  • Kapak / Cover tıklayınız...
    İçindekiler / Contents tıklayınız...

  • Kalabalık Restoran Algısının Davranışsal Niyetlere Etkisi

    Nurhayat İFLAZOĞLU , A. Celil ÇAKICI
  • Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Veren Üniversitelerin Ders Programlarının Kırsal Turizm Açısından İncelenmesi

    Emre UYGUN , Selen LEVENT , Emrah ÖZKUL
  • Yeni Çevresel Paradigma: Turizm Çalışanları Üzerine Bir Araştırma

    Caner ÇALIŞKAN , Erhan BOĞAN , Bekir Bora DEDEOĞLU
  • Turizm Eğitiminde Akreditasyon: TURAK Örneği (Accreditation in Tourism Education: TURAK Example)

    Onur ÇELEN , Muharrem TUNA
  • Marka Aşkının Davranışsal Niyete Etkisi

    Emrah ÖRGÜN , Emrah KESKİN , Ali SOLUNOĞLU
  • Turist Rehberi Adaylarında Yeni Yiyecek Deneme Korkusu (Neophobia)

    Sevda SAHİLLİ BİRDİR , Nurhayat İFLAZOĞLU , Kemal BİRDİR
  • Açık Alan Rekreasyon Etkinliklerine Katılan Bireylerin Pozitif ve Negatif Duygu Durumlarının Karşılaştırılması

    Gamze ERYILMAZ , Kamil UNUR
  • Drivers to Build A Powerful Country Tourism Brand: An Empirical Study On Millenials Segment

    Laura JUÁREZ , Abdullah USLU , Maria-francisca BLASCO
  • Turizm Fakültesi Öğrencilerinin Mesleki Motivasyon Düzeyleri Üzerine Bir Araştırma: Akdeniz Üniversitesi Manavgat Turizm Fakültesi Örneği

    Ahmet BÜYÜKŞALVARCI , Hüseyin KELEŞ
  • Yiyecek İçecek İşletmelerinde Sosyal Medya Kullanımı ve Kriz Yönetimi

    Enes GÜRHANİ , Hülya TAŞTAN
  • Gastronomi Turlarının Coğrafi İşaretli Ürünler Aracılığı ile Oluşturulması: Batı Karadeniz Turları Örneği

    Şaban KARGİGLİOĞLU , Gül ERKOL BAYRAM , Yavuz ÇETİN
  • İzmir’deki Türk Hamamlarının Turizm Ürünü Olarak Değerlendirilmesi

    Atilla AKBABA , Buğcan GÜVENOL , Mehmet SAĞLAM
  • Kahramanmaraş Ilıca Kaplıcaları’nın Termal Turizm Potansiyeli Açısından Değerlendirilmesi

    Fatma EBAN , Meryem SAMIRKAŞ KOMŞU
  • Karaduvar’ın Sakin Şehir Modeline Göre Swot Analizi

    Meryem SAMIRKAŞ KOMŞU , Ufuk Cem KOMŞU , Meryem Ezgi ÖZKAN
  • Türkiye’deki Kırsal Turizm Politikaları

    Öğretim Görevlisi Muharrem Tuğcan İNAN , Dr. Öğr. Üyesi Zehra EĞE
  • Üniversite Öğrencilerinin Zorunlu Staj Tecrübeleri ve Turizm Kariyerine Bakış Açıları

    Yasemin KOÇAK , Eda HAZARHUN , İrem ENSER
  • Kırsal Turizm Destinasyonlarının Tanıtılmasında Sosyal Medya’nın Rolü

    Sarp Tahsin KUMLU , Hande ALTINTAŞ , Emrah ÖZKUL
  • Kırsal Turizmin Gelişimine Yönelik Yerel Halkın Yaklaşımı: Avanos Göynük Köyü Üzerine Bir Araştırma

    Eda ÖZGÜL KATLAV , Derman KÜÇÜKALTAN
  • Arslantepe Höyüğü TripAdvisor Çevrimiçi Yorumlarının İçerik Analizi İle İncelenmesi

    Yunus TOPSAKAL
  • Ön Lisans Düzeyinde Turizm Eğitimi Alan Öğrencilerin Kırsal Turizm Algılamalarına Yönelik Nitel Bir Araştırma

    Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ , Barış ALTUNTAŞ
  • Tüketicilerin Kuşak Farklılıkları ve Fiziki Hizmet Alanı Algılamaları: Otel İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma

    Bekir Bora DEDEOĞLU , Caner ÇALIŞKAN , Erhan BOĞAN
  • Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği

    İpek İtır CAN , Hilal AĞCAKAYA
  • Ağlasun İlçesinin Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Belirlenmesi, Kültür ve Kırsal Turizme Entegrasyonu

    Utku ONGUN , Ali İNANIR , Olcay KİLİNÇ
  • Hatay İli Hristiyanlarının Dini Bayramlarında Gastronomi Geleneklerinin İnanç Turizmi Açısından Değerlendirilmesi

    Aylin Sinem POLAT , Burçin Cevdet ÇETİNSÖZ
  • Charlie’nin Modern Zamanlar’ından, Google’ın Genç Çıraklar’ına; İş Yaşamında Gelenekselden Rekreatife Geçiş

    Göknil Nur KOÇAK , Meryem Ezgi ÖZKAN , Aslı TANER
  • Turizm Şirketlerinin Finansal Performanslarının Değerlendirilmesi: Türkiye Örneği

    Cemil SÜSLÜ , Alpaslan ATEŞ , Mehmet Ali GÖK
  • Coğrafi işaretli ürünlerin gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi: Akdeniz bölgesi örneği

    İrfan Yazıcıoğlu , Alper Işın , Eren Yalçın