Tam Metin / Full Text tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/gastoria/issue/44196
Kapak / Cover tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/download/issue-file/19040
İçindekiler / Contents tıklayınız...http://dergipark.gov.tr/download/issue-file/19057
TURİSTLERİN RESTORAN DENEYİMLERİ İLE DESTİNASYONU TEKRAR ZİYARET ETME NİYETİ ARASINDAKİ İLİŞKİNİN BELİRLENMESİ: İSTANBUL ÖRNEĞİ
YİYECEK İÇECEK ÇALIŞANLARININ TÜKENMİŞLİK DÜZEYLERİNİN BELİRLENMESİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDE YÖRESEL MUTFAK UYGULAMALARI: GAZİANTEP ÖRNEĞİ
TÜRKİYE'DE FAALİYET GÖSTEREN HELAL KONSEPTLİ OTEL İŞLETMELERİNİN HİZMET KRİTERLERİ VE HELAL MUTFAK BELGELENDİRME DÜZEYLERİNE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
YERLİ TURİSTLERİN GASTRONOMİ TURİZMİNE YÖNELİK TUTUMLARININ DEMOGRAFİK ÖZELLİKLER AÇISINDAN İNCELENMESİ: GAZİANTEP ÖRNEĞİ